Ege Postası
Geri

Aydın'da 'Domuz Gribi' paniği

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nde gribal enfeksiyon geçiren bir hasta nedeniyle domuz gribi endişesi yaşandı.
Aydın'da 'Domuz Gribi' paniği
Haberler / Genel
20 Mart 2015 Cuma 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Didim'de gribal enfeksiyon geçiren ve tedavi için Didim Devlet Hastanesi'ne başvuran 60 yaşındaki Halime Türkmen'de 'Domuz Gribi' şüphesine rastlanması hastanede endişeye neden oldu. Tedavi görmek için geldiği hastanede enfeksiyon tedavisi gören Halime Türkmen'e hastane doktorları tarafından domuz gribi şüphesi konulması üzerine hastane karantinaya alındı. Türkmen, ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Acil servise yaklaşık 3 saat hasta kabul edilmezken, refakatçilerin de hastaneye girişine izin verilmedi. Görevli doktorlar ile personeller, maske yardımıyla içeride kalırken, hastanenin dezenfekte edilmesi ve havalandırılmasıyla yaklaşık 3 saatlik zaman sonrası hasta kabulüne başladı. Yeni gelen hastalara da maske takıldığı gözlendi. 

Hastane yetkilileri, konunun sadece şüphe olduğunu belirterek, kesin bir tanının konulamadığını, önlem olarak hastanenin acil servisinin 3 saat kapalı kalarak dezenfekte edildiği ve havalandırıldığını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası