Ege Postası
Geri

Aydın'da gece bekçisinin akıl almaz ölümü

AYDIN'daki bir doğalgaz şantiyesinde bu sabah, gece bekçisi 35 yaşındaki Yavuz Boz'un bir kamyon ile kamyonet arasına sıkışmış cesedi bulundu.
Aydın'da gece bekçisinin akıl almaz ölümü
Haberler / 3. Sayfa
27 Mart 2015 Cuma 14:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYDIN- Güvenlik kamerasını görüntüsünü inceleyen polis, eğimli zeminde park halindeyken aniden geri hareket eden kamyonu durdurmak isteyen Boz'un, iki araç arasında sıkıştığını belirledi. 

Bugün saat 07.00 sıralarında Zeybek Mahallesi 1965 Sokak 3 numaradaki bir doğalgaz firmasına ait şantiyeye gelen çalışanlar, iki yıldır gece bekçiliği yapan Yavuz Boz'un, 09 HR 359 plakalı kamyon ile 09 U 2089 plakalı kamyonetin arasında sıkışmış cesedini buldu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, olay yerinde inceleme yaptı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, dehşeti fark etti. Görüntülerde, eğimli zeminde park halindeyken aniden geri hareket eden kamyonu durdurmak isteyen Boz'un, iki araç arasında sıkıştığının görüldüğü belirtildi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Boz'un cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ÖLÜM ANI KAMERAYA YANSIDI

Aydın'daki bir doğalgaz şantiyesinde bu sabah, iki aracın arasında kalarak yaşamını yitiren Yavuz Boz'un ölüm anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntüye yansıyan o anlarda, kamyonun geri manevra yapmadığı ancak arkasında park halinde duran kamyonetin aniden çalışmaya başlayıp öne hareket ettiği görüldü. Kamyonetin hareket ettiğini gören güvenlik görevlisi Boz'un, bulunduğu kulübeden dışarı çıkarak araçların yanına koştuğu görüntüye yansıdı. Boz'un önce kamyonetin içine baktığı, ardından aracın boş olduğunu görünce durdurmak için önüne geçtiği görüldü. Kamyoneti durdurmada başarılı olamayan Boz'un kamyonet ile kamyon arasında sıkışarak öldüğü o anlar görüntüye yansıdı. 

Üzerinde anahtar bulunan ve aniden çalışmaya başladığı görülen kamyonetin kontak çevirmeden nasıl harekete geçtiğinin belirlenmesi için aracın teknik aksamlarının inceleneceği belirtildi. Olayla ilgili şu an için herhangi bir gözaltı olmadığı, soruşturmanın sürdüğü de bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası