Ege Postası
Geri

Aylin Nazlıaka manken oldu

Ankara Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet'in ilanının 91'inci yıldönümünde düzenlediği gecede CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, üzerinde Atatürk siluetli ve 'Biz her şeyi sana borçluyuz' yazan kıyafetiyle podyumda boy gösterdi.
Aylin Nazlıaka manken oldu
Haberler / Genel
29 Ekim 2014 Çarşamba 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda, binlerce başkentli Ata’nın kıyafetlerinin sergilendiği defile ve dünyaca meşhur Çerkes Halk Dansları Topluluğu Elbruz’un gösterilerini izledi. Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan defilede Atatürk'ün kıyafetlerinden esinlenen kıyafetler sergilendi. CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da üstünde Atatürk siluetli ve ’Biz her şeyi sana borçluyuz’ yazan kıyafetiyle podyumda boy gösterdi. Ankara Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri nedeni ile dikilen kıyafetler, deneyimli mankenler nedeni ile sergilendi. Podyuma en son çıkan Nazlıaka’nın üstünde, “Biz her şeyi sana borçluyuz" yazan ve Atatürk’ün imzasını taşıyan kıyafeti ile bir kadın mankenin sergilediği Türk bayrağı motifli kırmızı elbise Onuncu Yıl Marşı ile sunuldu. (RADİKAL)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası