Ege Postası
Geri

Aynı eve 3 ayda 3. kez araç çarptı: Deprem oluyor zannettik

İstanbul Beşiktaş'ta bir apartmanın bodrum katındaki daire, 3 ay içinde 3. kez meydana gelen kaza nedeniyle bir kez daha hasar aldı. Ehliyetsiz sürücünün eve çarptığı sırada, sokakta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Apartmanın yöneticisi Coşkun Ökol ise "Deprem oluyor zannettik. Biz buna alışıyoruz, depremde bile korkmayacağız bu gidişle." diye konuştu.
Aynı eve 3 ayda 3. kez araç çarptı: Deprem oluyor zannettik
Haberler / 3. Sayfa
25 Nisan 2024 Perşembe 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Yıldız Mahallesi’ndeki bir apartmanın bodrum katındaki daire, 3 ay içerisinde 3. kez meydana gelen kaza nedeniyle bir kez daha hasar aldı. 

Saat 06.30 sıralarında otomobiliyle dik bir yokuştan inen Erten Çayir, aracın kontrolünü kaybedince Selver Yaprak’ın yaşadığı eve çarptı. Yaprak, dışarıdan gelen çarpma sesiyle dışarı koştu.

Pencere demirlerinin daha büyük bir kazanın önüne geçtiği olayda yaralanan olmazken otomobil sürücüsü ve mahalleli büyük panik yaşadı. Ehliyetsiz sürücünün yardımına koşan vatandaşlar, onu sakinleştirmeye çalıştı.

"DEPREM OLDU SANDIK"

Apartmanın yöneticisi Coşkun Ökol ise "Bu yokuşa hız kesici koydular, 2 tane koydular ama az. Arabalar yine vites boşta iniyorlar, yine hızlı geliyorlar ve apartmanın içine giriyorlar. Buna engel olamıyoruz, çözüm bulunması lazım. Yokuş iniş değil çıkış yapılabilir, hız kesici sayısı artırılabilir, buraya çelik halat konulabilir. Sabahın altısında deprem oluyor zannettik. Burada trajikomik bir durum var. Biz buna alışıyoruz, depremde bile korkmayacağız bu gidişle. Sokağın kalabalık olduğu bir anda bu kazanın sonu ölümdür." diye konuştu. (F5 HABER)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası