Ege Postası
Geri

Azerbaycan'da doğaya zarar verenlere anlamlı ceza

Azerbaycan Ekoloji ve Tabii Servetler Bakanlığı’nın girişimiyle ülkede kanunsuz olarak ağaç kestikleri iddia edilen iki kişiye ilginç bir ceza verildi. Basına konuyla ilgili bilgi veren Azerbaycan Ekoloji ve Tabii Servetler Bakanı Hüseyinkulu...
Azerbaycan'da doğaya zarar verenlere anlamlı ceza
Haberler / Dünya
28 Mayıs 2013 Salı 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Azerbaycan Ekoloji ve Tabii Servetler Bakanlığı’nın girişimiyle ülkede kanunsuz olarak ağaç kestikleri iddia edilen iki kişiye ilginç bir ceza verildi.

Basına konuyla ilgili bilgi veren Azerbaycan Ekoloji ve Tabii Servetler Bakanı Hüseyinkulu Bağırov, ormanda kanunsuz ağaç kestikleri tespit edilen iki kişinin, cezalarını ödeyecek paraları olmadığı için, ağaç diktiklerini ifade etti. Bu bağlamda Aydın İbadov ve Müşvik Emiyev isimli şahıslar, Bakü’de yol kenarına 30’ar adet zeytin ağacı dikti.

Basının sorularını cevaplayan şahıslardan Aydın İbadov örnek uygulamadan dolayı bakanlık yetkililerine teşekkür etti. İbadov '' Yaptığımız şeyin yanlış olduğunu anladık. Diktiğimiz ağaçlar yetişirse ormana verdiğimiz zararı öder, inşallah ''dedi.

Müşvik Emiyev de yaptığı hatadan dolayı 2 bin 200 manat (2 bin 300 Euro) ceza aldığını, maddi imkanı olmadığı için söz konusu meblağı ödeyemediğini belitti. Bakanlığın kendilerine sunduğu teklifi fırsat olarak değerlendirdiklerini söyleyen Emiyev, diktikleri ağaçlar sayesinde az da olsa vicdanen rahatladığını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası