Ege Postası
Geri

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a 'İzmir çetesi' çıkışı

Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Silivri ve Çevre Dernekler Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Seçimlerde rakip olacağı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef alan Yıldırım, "İzmir çetesi var. Çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut." ifadelerini kullandı. Yıldırım ayrıca seçilmesi durumunda şampiyonluk sözü verdi.
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a 'İzmir çetesi' çıkışı
Haberler / Spor
24 Mayıs 2024 Cuma 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de tarihi seçim öncesi başkan adaylarından Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu. Silivri ve Çevre Dernekler Buluşması'nda konuşan Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

''Borcu sayıyorlar ama gelirleri bana yazmıyorlar. Stadı 100 milyon dolara yaptık, Yılda 40 milyon dolar geliyor. Borcu yazıyorsun, onu da bana yaz.Şampiyonluk sözü vermiyorum" diyor, "Ben varken şampiyon yapmayacaklar" diyor. Neden adaysın o zaman? Ben şampiyonluk sözü veriyorum.

İzmir çetesi var. Çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut. Ben varken Özgür Yankaya gelemez dedim, 5 yıl gelemedi. Ben gittim, hemen bizim maça verdiler. Yönetimin yaptıkları iyi şeyler için teşekkürler. Fenerbahçeliler olarak mutlu oluyoruz. Fenerbahçe en büyüktür. Bunun herkesin farkında olması lazım. Çocuklarımız artık mutlu olmalı, okullarına rahat rahat gitmeli. Biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geliyoruz." (NTV HABER)

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası