Ege Postası
Geri

Aziziye Belediyesi’nden Kaymakam Ünsal’a veda yemeği

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Rize’nin Çayeli Kaymakamlığı'na atanan Erzurum Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal için Aziziye Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi. Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine...
Aziziye Belediyesi’nden Kaymakam Ünsal’a veda yemeği
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2013 Cuma 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Rize’nin Çayeli Kaymakamlığı'na atanan Erzurum Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal için Aziziye Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Ünsal ile birlikte çok sayıda kaymakam ve çevre ilçe belediye başkanları ile muhtar ve belediye meclis üyeleri katıldı. Aziziye Belediye Meclisi kararıyla hazırlanan Fahri Hemşehrilik Beratı ve teşekkür plaketi Başkan Cengiz tarafından, Kaymakam Ünsal’a takdim edildi.

Yemekte muhtarlar adına konuşan Kavaklıdere Köyü Muhtarı Mahmut Yılmaz, 4 dönemdir muhtarlık yaptığını ve birçok çalışmayı Kaymakam Ünsal döneminde gerçekleştirdiğini ifade ederek, yeni görev yerinde başarı diledi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise 4,5 yıllık görev süresinde iki kaymakamla çalıştıklarını ve her ikisiyle de uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti. İlçe meselelerine vakıf, hassas, genç ve dinamik olan kaymakam Ünsal ile birlikte çalışmanın büyük keyif olduğunu vurgulayan Başkan Cengiz, “İlçemiz meselelerini zaman zaman yerinde istişare ettiğimiz gibi, Ankara’da birlikte koşturduğumuz, takip ettiğimiz günler de oldu. Özellikle köylerde muhtarlarımızla el ele vererek önemli işlerin başarılmasına vesile oldu. İlçemiz adına yürekten teşekkür ediyoruz. Biz birlikte çalışmaktan büyük keyif aldık. Kendisi zaten fazla uzağa da gitmiyor ve burada edindiği güzel dostluklarla Çayeli’nde de Erzurumlu ziyaretçilerinin yoğun olacağına inanıyorum. Kendisini daha iyi yerlerde görmek temennisiyle, biz üzülerek gönderiyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyor, bu anlamlı yemeğe teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Erzurumluları Türkiye’nin en soğuk ilinin en sıcak insanları olarak gördüm.” ifadelerini kullanan Kaymakam Ünsal, “Erzurum insanını çok kadirşinas ve çok vefalı gördüm. İnsan çalıştığı ve ekmek yediği yerin memleketlisi oluyor. Burada o kadar güzel dostluklarımız gelişti ki, hakikaten kendimi bir Aziziyeli ve bir Erzurumlu olarak hissediyorum. Kendim, eşim ve daha gidişimizi kabullenemeyen küçük kızım bile kendini buralı görüyor. Biz sizleri çok sevdik. Hepinizden Allah razı olsun ve buradan ayrılmak bizim için gerçekten çok zor. Muhtarlarımızın şahsında tüm hemşehrilerimin haklarını helal etmelerini istiyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası