Ege Postası
Geri

BBP İzmir "özgürlük için 10 milyon imza" kampanyasına destek verdi

BBP İzmir il Başkanı Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) öncülüğünde Türkiye genelin de başlatılan 'Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası' na katılarak destek verdi.
BBP İzmir
Haberler / Yerel Politika
22 Ocak 2013 Salı 19:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - BBP İzmir il Başkanı Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) öncülüğünde Türkiye genelin de başlatılan 'Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası' na katılarak destek verdi.

BBP İl Başkanı Ahmet Bereket yaptığı açıklamada; "Okullardaki kılık ve kıyafet serbestliğini doğru bulmamakla birlikte, 1982 model döneminin kalıntısı olan darbecilerin ortaya koyduğu kılık kıyafet yönetmeliğinin değiştirilmesini destekliyoruz.İnancı gereği başörtülü olup kamu kuruluşların da çalışan bayanlarımızın başı açık olarak çalışma zorunluluğu bulunması psikolojik şiddet içeren bir uygulamadır. Bir taraftan kadına şiddetin önlenmesi için yasal düzenlemeler yapılırken, diğer tarafta demokratik ve müslüman bir ülkede başörtüsü ile çalışma yasağı bulunması kadınlarımıza uygulanan şiddetin farklı bir boyutudur.Hükümet milletin iradesine kulak vermeli,demokrasinin ve eşitlik ilkesinin gereği olarak bu şiddete bir an önce son vermelidir"dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası