Ege Postası
Geri

BMW'li hırsızlar yakayı ele verdi

Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyon ile büyük bir başarıya daha imza atmayı başardı. BMW marka araçla 6 ayrı noktada ev hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 4 şahıs,...
BMW'li hırsızlar yakayı ele verdi
Haberler / Güncel
29 Mayıs 2013 Çarşamba 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyon ile büyük bir başarıya daha imza atmayı başardı. BMW marka araçla 6 ayrı noktada ev hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 4 şahıs, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonla Giresun’un Tirebolu ilçesinde kıskıvrak yakalandı.

Operasyonda BMW marka araç içerisinde Mehmet T.(32), Hülya T.(14), Sercan T., (27) Gökhan D.(26), Vakfıkebir’de ve başka il ve ilçelerde hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. 1 hafta içerisinde 6 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen Mehmet T., Hülya T., Sercan T., Gökhan D., kendilerine ait 2004 model BMW marka otomobil ile yakalandı. Şahısların, hırsızlık yaptıkları evlerin kapılarını plastik sert aparatlarla açtıkları öğrenildi.

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 4 zanlının alınan ifadelerinde son 1 hafta içerisinde karıştıkları 6 hırsızlık olayında ev eşyası çaldıkları tespit edildi. Çalınan eşyaların bir kısmını Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ele geçirdi. 4 şüpheli şahıs ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Emniyet güçleri, vatandaşların kapılarını kilitlemelerini konusunda uyarıda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası