Ege Postası
Geri

BTSO Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bahar Şenliği düzenledi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen 1. Bahar Şenliği’nde öğrenciler çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirdi.BTSO Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden yapılan açıklamada, okul kültürünü...
BTSO Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bahar Şenliği düzenledi
Haberler / Genel
4 Haziran 2013 Salı 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen 1. Bahar Şenliği’nde öğrenciler çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirdi.

BTSO Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden yapılan açıklamada, okul kültürünü oluşturmak ve okulu en güzel şekilde tanıtmak amacıyla düzenlenen şenlikte, öğrencileri motive etmenin ve seslerini Türkiye’ye duyurmanın hedeflendiği belirtildi.

'Hayat Boyu Öğrenme' sloganıyla gerçekleştirilen şenlik kapsamında eğitim ve öğretim stantları turu, müzik dinletileri, sportif ve mesleki alan yarışmaları eşliğinde ziyafet, halk oyunları gösterileri ve konserler düzenlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası