Ege Postası
Geri

Babacan: Sosyal ve ekonomik bunalımın en büyük göstergesi!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Milyonlarca çocuğun örgün eğitimin dışında kalması, sosyal ve ekonomik bunalımın en büyük göstergesi. Bir kısmı çalışıyor, bir kısmı maddi imkansızlıklar sebebiyle okula gidemiyor. Bir kısmı da ailelerinin mevsimlik işçi olması sebebiyle evlerinden uzakta, çadırlarda yaşıyor” dedi.
Babacan: Sosyal ve ekonomik bunalımın en büyük göstergesi!
Haberler / Politika
19 Eylül 2022 Pazartesi 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ali Babacan, Independent Türkçe’de yayınlanan “Yeni eğitim döneminin cevap bekleyen sorusu: 4 milyona yakın çocuk nerede” başlıklı haberi bugün sosyal medya hesabında paylaştı. Haberde, Türkiye’de 5-17 yaş grubunda 1 milyon 201 bin çocuğun okul kaydının olmadığı vurgulandı. Babacan, paylaşımında şunları kaydetti:

“Milyonlarca çocuğun örgün eğitimin dışında kalması, sosyal ve ekonomik bunalımın en büyük göstergesi. Bir kısmı çalışıyor, bir kısmı maddi imkansızlıklar sebebiyle okula gidemiyor. Bir kısmı da ailelerinin mevsimlik işçi olması sebebiyle evlerinden uzakta, çadırlarda yaşıyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası