Ege Postası
Geri

Bağarası'nda '2. Çocuk Kitapları Şenliği'

Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Eğitim Grubu ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Bağarası’nda ‘2. Çocuk Kitapları Şenliği’ gerçekleştirildi.
Bağarası'nda '2. Çocuk Kitapları Şenliği'
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Kasım 2018 Pazar 08:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bağarası Pazar Yeri’nde düzenlenen Şenliğe katılan 300’e yakın çocuğa, 1500 adet kitap hediye edildi.

Seramik Sanatçısı Koncagül Ağaoğlu ve Ressam Nilgün Pekin, çocuklarla birlikte atölye çalışmaları yaptı. Kilden heykel, kil boyama ve ortak tual üzerine resim yapan çocuklar, çok mutlu zamanlar yaşadı.

Çocuk Kitapları Şenliği’ne katılan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Kent Konseyi Eğitim Grubu ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuray Çiloğlu’na, Foça Kent Konseyi Üyeleri’ne, Seramik Sanatçısı Koncagül Ağaoğlu’na, Ressam Nilgün Pekin’e ve Şenliğe katılan Foça Belediyesi Meclis Üyeleri’ne, Foça Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ceyhan Çetin’e ve gençlere teşekkür etti.

İlkini Yeni Foça’da düzenledikleri Çocuk Kitapları Şenliği’nin, ilçenin tüm mahalle ve köylerinde de gerçekleştirmeyi istediklerini ifade eden Foça Kent Konseyi Eğitim Grubu ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuray Çiloğlu, destekleri için Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti.






 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası