Ege Postası
Geri

Bağımlılıkla mücadelede yeni dönem başlıyor

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ "Uyuşturucu, alkol ve internet bağımlılığı ile mücadele için Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu oluşturuyoruz" dedi.
Bağımlılıkla mücadelede yeni dönem başlıyor
Haberler / Güncel
8 Eylül 2017 Cuma 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başbakan Yardımcısı  Recep Akdağ katıldığı televizyon programında uyuşturucuyla mücadele için yapılan çalışmaları anlattı. Bağımlılıkla mücadelede yeni bir dönemin başladığını dile getiren Akdağ, "Uyuşturucuyla mücadele yüksek kurulunu, Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu şeklinde geliştireceğiz. Sigara mücadelesini internet ve Oyun bağımlılığı ile mücadeleyi de buna katacağız. Özellikle sigaranın alakası var bu meseleyle. Sigara da bir bağımlılık ve uyuşturucu kullananları yüzde 90'ından fazlası daha önce ya da o anda sigara içicilerdir" dedi.

AKŞENER'İN PARİTİSİ BİZDEN BİR UĞLA BİLE ALAMAZ 

Meral Akşener'in kuracağı partiyle ilgili de konuşan Akdağ, "Milletin tabanından yükselmiyor. Er meydanın çıksınlar bir görelim. Tek tuğla bile bizden alamazlar. Bizim seçmenimiz oraya oy vermez" diye konuştu. 

ORTAK ADAY İDDİASI...

2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde, başkan yardımcılıkları ve MHP’yle ortak aday yönündeki iddiaları da değerlendiren Akdağ, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın iddiaları yalanlamasını hatırlattı ve şöyle dedi: "Cevabı MHP vermiş oldu. Biz hep diyalogdan bahsetmiyor muyuz, kavga edilmesin ve birlikte çalışılsın denmiyor m? Bunu anayasa referandumunda gösterdik. Yarın Cumhurbaşkanı seçileceği zaman vatandaşlarımız bu gözle bakacaklar. Farklı bir sisteme giriyoruz. Bir taraftan Meclis grupları oluşacak, bir taraftan da yürütmenin başı olarak Cumhurbaşkanı seçeceğiz.AK Parti’nin oyu zaten yüzde 50. Ortak aday çıkarıyoruz demeye gerek olmayabilir..."

CHP'Lİ VEKİLE TEPKİ 

HDP-CHP yakınlığı dikkat çeken Akdağ, "CHP milletvekilinin İHA’larla ilgili söylemleri dikkat çekicidir. Bölgedeki Kürt kardeşlerimizin canına okumuş olan PKK, şimdi sırt üstü yere yatırılmış durumda. Bunun için sevinilmesi gerekir. Ne demek istiyor CHP’li milletvekili. Partiden ya da Sayın Kılıçdaroğlu’dan henüz bir açıklama gelmedi, bekliyorum" şeklinde konuştu.(MİLLİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası