Ege Postası
Geri

Bağyurdu yeni meydanına kavuştu

Kemalpaşa Belediyesi tarafından Bağyurdu mahallesinde kısa bir süre önce yapımına başlanan meydan tamamlandı.
Bağyurdu yeni meydanına kavuştu
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Temmuz 2017 Pazar 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemalpaşa Belediyesi tarafından başlatılan projeler bir bir hayata geçiyor. Mahalle statüsüne kavuşan eski belde ve köylerde başlatılan çalışmalar tamamlanırken, bu kapsamda Bağyurdu mahallesinde kısa bir süre önce yapımına başlanan meydan projesi tamamlanıp halkın hizmetine sunuldu.

Eski belde ve köyler olan yeni mahallelerden Ulucak, Halilbeyli, Ören, Bağyurdu, Armutlu, Akalan, Aşağıkızılca mahallesinde meydan çalışması, Sinancılar, Kızılüzüm ve Bayramlı mahallelerinde ise meydan düzenleme çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Arif Uğurlu, meydan çalışmalarının mahallelere ayrı bir renk kattığını belirterek meydanların eski hallerinin çok kötü olduğunu kaydetti. Uğurlu, “Bağyurdu mahallemiz yıllardan beri hizmet alamamış bir durumdaydı. Belediye Başkanı seçildiğimiz gün eksikleri tespit etme çalışması yaptık. Planlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Bağyurdu mahallemiz bu kapsamda çok güzel bir meydana kavuştu. Kemalpaşa belediyesi olarak bütün Kemalpaşa’yı kapsayacak şekilde hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası