Ege Postası
Geri

Bahçeli adayları açıklamaya başladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli konuşmasında hükümete sert eleştirilerde bulundu. Eski milli futbolcu Saffet Sancaklı MHP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Henüz İzmir için Büyükşehir adayı kesinleştirmeyen MHP İzmir’in dört ilçesi için adaylarını açıkladı.
Bahçeli adayları açıklamaya başladı!
Haberler / Politika
29 Eylül 2013 Pazar 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA-MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da aday tanıtım toplantısında konuştu. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: "Türk milleti 6 ay sonra sandık başına gidecek, geleceğini oylayacaktır. Parti olarak önümüzdeki seçimleri çok hayati gördüğümüzü her fırsatta söyledik. Bugün de yolumuza hızla devam edeceğiz. MHP yerel yönetimlere talip ve hazırdır. Biliniz ki ülkemizin başka sansı, başka oylu, başka çaresi kalmamıştır. Bizim haricimizdeki tüm alternatifler tükenmiştir. Milletçe üzerimizdeki durgunluğun aşılması şarttır. Sizler sadece bir partinin mensubu değilsiniz. Bunların üstünde Türk milletinin kaynağı, yüzü akı, milli kimliğimizin muhafızlarısınız. Hainlerin senaryoları boşunadır. Eşbaşkanların tertipleri ise işe yaramayacaktır. MHP toparlanmayı sağlayacak milli iradedir. Milliyetçi ülkücü hareket milli kudretttir. Bunun için mahalli idareler seçimleri tarihi bir fırsattır. Artık söz Türkiye'nindir. Artık yeter demek dağ biriken yolsuzluğu durdurmak milletimin yetkisindedir. Emin olunuz şehitlerimiz bizimledir. Ülkemizin bugünkü tablosuna baktığımızda şiddetin revaçta olduğunu göreceksiniz. Sosyal barış, uzlaşma ve diyalog kopma noktasındadır. Sanat sancılıdır, sağlık iflastır, siyaset çatışma içindedir. Suç teşekkülleri, çeteler, terörist unsurlar rahata ve kolaya ulaşmıştır. Ne kadar suç ve suçlu varsa iktidarın güvencesi altındadır. AKP takviyeli palalılar hak arayanların ensesindedir."

İŞTE MHP’NİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANA ADAYLARI
Adana - Hüseyin Sözlü
Ankara -  Mevlüt Karakaya
Antalya – Kemal Çelik
Aydın – Ali Uzunırmak
Balıkesir – İsmail Ok
Kocaeli - Saffet Sancaklı
Mersin – Burhanettin Kocamaz
Ordu – Cemal Enginyurt
Manisa- Cengiz Ergün

İL BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Aksaray – Lütfü Karabatak
Bartın – Cemal Akın
Bayburt – İdris Aydın
Burdur – Nadir Özcan
Çankırı – Hakkı Yalçın
Giresun – Orhan Erzurum
Gümüşhane – Mustafa Canlı
Isparta - Yusuf Ziya Günaydın
Kırklareli – Derya Bulut
Kilis – Hasan Mısırlıgil
Kütahya – Alim Işık
Osmaniye – Kadir Kara

İZMİR’DEN DÖRT ADAY BELLİ OLDU

MHP’nin kesinleşen aday listelerinden İzmir’den 4 ilçe yer aldı buna göre; Aliağa’da Serkan Acar, Bergama’da Özkan Karadiken, Torbalı’da Yurdadoğ Mutlu, Urla’da Hasan Hüseyin Akgül MHP’nin İzmir adayları olarak Mart 2014’te yarışacak.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası