Ege Postası
Geri

Bahçeli'den İstanbul açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, İBB Başkanlığı seçim sonucuna saygı gösterdiklerini ancak İstanbul'un 'ehline' emanet edilmediğini söyledi.
Bahçeli'den İstanbul açıklaması
Haberler / Politika
26 Haziran 2019 Çarşamba 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bahçeli, ABD'nin Rusya'dan alınan S-400 hava savunma sistemleri nedeniyle yaptığı açıklamalara da tepki gösterdi, "ABD ister beğensin ister beğenmesin S-400'lerin alınması varoluş meselesine dönüşmüştür" dedi.

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan'ın seçimden iki gün önce medyaya servis edilen mektubuyla ilgili, "Terörist başının mektubundan siyasi fayda uman namerttir" ifadesini kullandı. 

HDP'nin Kandil'in siyasi aracısı olduğunu ileri süren Bahçeli, "Öcalan canisi HDP'ye tarafsızlık çağrısı yapıyorsa bunu görmezden gelemezdik" diye konuştu.

CHP'yi eleştiren Bahçeli, "Ne ibret verici bir gerçektir ki terörist başını mektubuna ne CHP'den ne İP'ten tek bir yanıt gelmemiştir" dedi.

Konuşmasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da isim vermeden tepki gösteren Bahçeli, "İstanbul'a konvoyla girişimizi geriye sarıp, İzmir Marşı ile vererek alaya alanlar bilmelidir ki yedikleri haram lokmalar, kırdıkları cevizler yeri geldiğinde boğazlarına duracaktır" diye konuştu.

Bahçeli, 23 Haziran'da yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu için şunları söyledi:

"Bize göre İstanbul ehline emanet edilmemiştir. İBB Başkanı'nın ne yapıp yapmadığı kısa sürede belli olacaktır. İBB Başkanı'nın bütün tasarruflarını takip edeceğiz, gerekli notları alacağız."

'SİYASETİ ADAM GİBİ YAPTIK'

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

MHP hiçbir sözünü inkar etmemiştir. Ne dediysek yaparız. Çizgimizde bir kırıklık görülmeyecektir. Siyaseti adam gibi yaptık, ilkelerimizin yörüngesinden asla çıkmadık.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası