Ege Postası
Geri

Bakan Akar'dan basın tepkisi: Yunan tarihine kara bir leke

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunan gazetesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çıkan habere tepki gösterdi.
Bakan Akar'dan basın tepkisi: Yunan tarihine kara bir leke
Haberler / Güncel
20 Eylül 2020 Pazar 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunan gazetesine tepki gösterdi. Bakan Akar, "Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz" dedi.

Akar, "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiçkimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz.
Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır.  İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli  idari ve adli işlemlerin derhal   yapılmasını bekliyoruz.

İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası