Ege Postası
Geri

Bakan Ergün'ün annesi Derince'de toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün annesi Şahizer Ergün(84) kılınan cenaze namazının ardından Kocaeli'nin Derince ilçesinde toprağa verildi. Geçtiğimiz ay beyin kanaması geçiren...
Bakan Ergün'ün annesi Derince'de toprağa verildi
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün annesi Şahizer Ergün(84) kılınan cenaze namazının ardından Kocaeli'nin Derince ilçesinde toprağa verildi.

Geçtiğimiz ay beyin kanaması geçiren ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi gören Şahizer Ergün, bu gece yaşamını yitirmişti. Şahizer Ergün'ün cenazesi, bugün hastane morgundan alınarak Derince'nin Çınarlı Mahallesi'nde bulunan evine getirildi. Burada Kur'an-ı Kerim okunup helallik alındıktan sonra cenaze omuzlara alınarak evin yakınında bulunan Çınarlı Camii'ne götürüldü. Bakan Ergün de annesinin tabutuna omuz verdi. Ergün, camide taziyeleri de kabul etti.
Cenaze namazını öğle namazına müteakip Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu kıldırdı. Namaza; Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve vatandaşlar katıldı. Şahizer Ergün`ün cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı`nda toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası