Ege Postası
Geri

Bakan Koca'dan Çapa ve Cerrahpaşa açıklaması

Hatay'da açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Beylikdüzü ve Eyüp devlet hastaneleri, kendi hizmet binasına kavuşana kadar İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesinin kullanımına açılacaktır. Cerrahpaşa ise Samatya ile Taksim Eğitim Araştırma Hastanesini kullanacak" dedi.
Bakan Koca'dan Çapa ve Cerrahpaşa açıklaması
Haberler / Güncel
8 Mart 2023 Çarşamba 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, "Hatay'da alınan numunelerin analiz sonuçları, şebeke suyunun içilmemesi gerektiğini göstermektedir" dedi.

Bakan Koca, "Toplum olarak elimizde yeni acil işler listesi var. İstanbul'da binaları sorunlu iki üniversite hastanemiz için adım atıyoruz. Beylikdüzü ve Eyüp devlet hastaneleri, kendi hizmet binasına kavuşana kadar İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesinin kullanımına açılacaktır. Cerrahpaşa ise Samatya ile Taksim Eğitim Araştırma Hastanesini kullanacak" dedi.

Bakan Koca, Antakya'daki özel bir hastane ile ilgili görüntüler hakkında da şunları söyledi: "Bu ve benzeri iddialarla ilgili gerekli soruşturmaları başlatmış bulunuyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası