Ege Postası
Geri

Bakan Koca'dan ‘Dört Büyükler’e teşekkür

Süper Lig’in ‘Dört Büyükler’i olarak bilinen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, yaklaşan sezon öncesi taraftarlara aşı olmaları çağrısı yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, “Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım" dedi, futbol kulüplerine teşekkür etti.
Bakan Koca'dan ‘Dört Büyükler’e teşekkür
Haberler / Güncel
18 Temmuz 2021 Pazar 23:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray  ve Trabzonspor; resmi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla taraftarlarını Covid-19 aşısı olmaya davet etti.

Dört kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan ortak paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

“Biz sağlığımız için #KollarımızıSıvıyoruz, aşımızı oluyoruz. Siz de şimdiden Covid-19 aşınızı olun, 2021-2022 sezonunda gelin futbolun heyecanını statlarda hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım.”

KOCA'DAN KULÜPLERE TEŞEKKÜR MESAJI

Sağlık Bakanı Koca da kulüplerin yaptığı paylaşımları alıntılayarak tek tek teşekkür etti, “Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım” notunu düştü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası