Ege Postası
Geri

Bakan Nebati'den koyun eti açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati seçim çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde koyun eti sözleriyle gündeme gelen Bakan Nebati yeni bir açıklama yaparak, "Birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlı, koyun eti güzeldir. Koyun eti bu ülkeye de en güzel tadı verir." ifadelerini kullandı.
Bakan Nebati'den  koyun eti açıklaması
Haberler / Politika
16 Nisan 2023 Pazar 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gıda fiyatlarının dünyanın tamamında genel enflasyon üzerinde seyrettiğini öne sürerek, yurttaşlara "koyun eti" önerisinde bulunmuştu.

"Türkiye'de damak tadı değişti. Koyun eti ucuz ama tercih edilmiyor, kokusundan dolayı. Bunu da değiştirmek lazım" ifadelerini kullanan Nebati'den bir açıklama daha geldi.

Milletvekili adayı olduğu Mersin'de Koyuncu Mahallesi'nde konuşan Bakan Nebati, şunları söyledi:

"Geçen televizyonda dedim ki, koyun etini yiyelim, birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlı, koyun eti güzeldir. Koyun eti bu ülkeye de en güzel tadı verir. Dolayısıyla koyun ve keçilerimizle hayvancılığımızla Mersin’de en iyi yerlere gidiyoruz. Daha da iyi olacağız, büyüteceğiz."  (Cumhuriyet

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası