Ege Postası
Geri

Bakan Pakdemirli açıkladı: Hayvanlar üzerindeki çalışmalar başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü'nde virüse karşı aşı çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Pakdemirli, "Covid-19 aşısı için anti serum çalışmaları başladı. Önümüzdeki hafta bunu hayvanlara vermeye başlayacağız" açıklamasında bulundu.
Bakan Pakdemirli açıkladı: Hayvanlar üzerindeki çalışmalar başlıyor
Haberler / Ekonomi
15 Mayıs 2020 Cuma 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü'nde corona virüs salgınına (Covid-19) karşı yürütülen aşı çalışması hakkında yeni bilgiler verdi.

Pakdemirli, "Covid-19 aşısı için anti serum çalışmaları başladı. Önümüzdeki hafta bunu hayvanlara vermeye başlayacağız" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin virüs izolasyonunda dünyadaki nadir ülkelerden olduğunun altını çizen Pakdemirli, "Hayvanlar az da olsa bir hastalık geliştirecek, biz de antikorları alarak kan ve diğer unsurlardan arındırarak antikoru almış olacağız. Bu çalışma eylüle kadar sürmüş olacak. İlerideki aşı çalışmalarına da örnek olacak bir çalışma" ifadelerini kullandı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası