Ege Postası
Geri

Bakan Pakdemirli'den günübirlik İzmir ziyareti

Başbakanlık danışmanı Metin Özçelik’in kızının düğününe katılmak üzere bugün İzmir’e gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, aynı gün kentten ayrılacak. Bakan Pakdemirli'den günübirlik İzmir ziyareti
Bakan Pakdemirli'den günübirlik İzmir ziyareti
Haberler / Güncel
20 Temmuz 2018 Cuma 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli geçtiğimiz hafta 3 gün boyunca İzmir'de temalarda bulundu. Pakdemirli Bakan olduktan sonra ilk ziyaretini gerçekleştirdiği memleketi İzmir'e bu defa düğün için geliyor.

Bakan Pakdemirli, Başbakanlık danışmanlarından Metin Özçelik’in kızının düğününe katılmak için günübirlik İzmir’e gelecek.

Önceki dönem Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir Başbakanlık Ofisi Sorumlusu ve Başdanışmanlığı ile Başbakan Binali Yıldırım’ın da danışmanlığını yapan Metin Özçelik’i mutlu gününde yalnız bırakmayacak olan Bakan Pakdemirli, öğleden sonra gelip katılacağı düğünün ardından yeniden Ankara’ya dönecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası