Ege Postası
Geri

Bakan Şahin: Emniyete yaptığımız kampanyaya kimse inanamadı ama başardık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, tek başına ekonomik kalkınmanın toplumun huzurunu ve barışını sağlayamamakta olduğunu söyledi. Şahin, ‘Gaziantep Büyüyor, Emniyet Güçleniyor’ kampanyası kapsamında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne...
Bakan Şahin: Emniyete yaptığımız kampanyaya kimse inanamadı ama başardık
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, tek başına ekonomik kalkınmanın toplumun huzurunu ve barışını sağlayamamakta olduğunu söyledi.

Şahin, ‘Gaziantep Büyüyor, Emniyet Güçleniyor’ kampanyası kapsamında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlanan araçların teslim törenine katıldı. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Şahin, “Biliyor ve inanıyoruz ki, toplumsal huzur ve barış, ekonomik kalkınmayla beraber özgürlük ve güvenlik üçgenini de büyük bir organizasyonla gitmektedir. Tek başına ekonomik kalkınma toplumun huzurunu ve barışını sağlayamamaktadır. Burada her bir vatandaşımızın hakkını, hukukunu koruyabilmemiz için mutlaka bu organizasyonları sağlamamız ve emniyet teşkilatımızın hem idari olarak, hem mali olarak hem alt yapı olarak hem de bugün gördüğünüz lojistik desteklerini mutlaka sağlamamız gerekiyor. İşte bugün burada gördüğümüz manzarada bu eksiklerin giderildiği, daha güvenli, daha huzurlu, daha mutlu, daha refah, daha kalkınmış bir Gaziantep’e imza atıyoruz.” diye konuştu.

‘Gaziantep Büyüyor, Emniyet Güçleniyor’ kampanyasıyla ilgili konuşan Şahin, “Bu kampanyayı biz Gaziantep’te yapıp başardıktan sonra, İçişleri Bakanımızla beraber, Bakanlar Kurulu’nda bunu anlattığımızda kimse inanamadı. ‘Hakikaten m? Bir kampanyada bunu yaptınız'’ dediler. Kimse inanamadı. Diğer bakanlar dediler ki; ‘Bunu nasıl başardınız'’ ‘İsterseniz size fazlasından da gönderebiliriz’ dedik. Biraz babayiğitlik de yaptık orada. Allah hepinizden razı olsun. Bu güven, bu özgüven siz arkamızda durduğunuz için oluyor. Birbirimize olan muhabbetimizden oluyor.” ifadelerini kullandı.

Şahin, konuşmasının ardından sembolik anahtar teslimini gerçekleştirirken, yeni alınan motosiklet ve gezici mobil merkezlerini de inceleme imkanı buldu. Açılışın ardından, İl Özel İdaresi tarafından bağışlanan 50 motosikletle birlikte 16 gezici mobil merkezi ve 50 araç görev yerlerine geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası