Ege Postası
Geri

Bakan Şahin’den Sevgi Evleri'ndeki çocuklara ziyaret

Samsun’a gelen Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 19 Mayıs ilçesinde bulunan ‘Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Bakan Şahin öğrencilerle sohbet ederken öğrenciler de bakana şiir ve şarkı söyleyerek becerilerini sundu. Öğrencilerin okuduğu...
Bakan Şahin’den Sevgi Evleri'ndeki çocuklara ziyaret
Haberler / Genel
6 Temmuz 2013 Cumartesi 17:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’a gelen Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 19 Mayıs ilçesinde bulunan ‘Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Bakan Şahin öğrencilerle sohbet ederken öğrenciler de bakana şiir ve şarkı söyleyerek becerilerini sundu. Öğrencilerin okuduğu şiir ziyarette bulunanlara duygulu anlar yaşattı.

Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yurtlarda kalan öğrencilerin daha sosyal ve aile sıcaklığını hissedebilmeleri için hizmete soktuğu Sevgi Evleri Projesi Bakan Şahin, yakından takip ediyor. Ziyaret programına Sevgi Evleri'ni de alan Şahin, öğrencilerle yakından ilgilendi, yine burada bulunan yaşlılarla da sohbet etti. Öğrencilere herhangi bir sıkıntıları var mı yönünde sorular soran Bakan Şahin, herhangi bir olumsuz cevap almayınca memnun oldu. Öğrencilerden biri Bakan Şahin’e çizdiği kendi portresini hediye etti. Bakan ayrıca öğrencilerle bol bol fotoğraf çekildi.

YAZ KAMPINI DA ZİYARET ETTİ

Sevgi Evleri’ndeki ziyaretinden sonra Bakan Şahin, 19 Mayıs ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait yaz kampını da ziyaret etti. Bakan Şahin burada da kampa katılan öğrencilerle sohbet etti.
Bakan’ın ziyaretlerinde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy da hazır bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası