Ege Postası
Geri

Bakan Soylu: O kişi şu an gözaltında!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulundu. Soylu, sosyal medyada yayılan bir videoya ilişkin çeken kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Bakan Soylu: O kişi şu an gözaltında!
Haberler / Güncel
11 Şubat 2023 Cumartesi 17:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş Afet ve Koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulundu.

Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Deprem öncesinde yaşadığımız bir hadise aynı şekilde devam ediyor. Dezenformasyon... Biraz önce bir video seyrettim ve seyrettiğim videoda okumuş yazmış büyükşehirde yaşadığını düşündüğüm bir kişi, Afganlı birinin depremzedenin kolunu kestiğini söylemiş. O şahıs şu an gözaltında.

Kimse devleti hafife almasın. Hukuk önünde hesabını soracağız. Burada insanların acısına daha da zorluk getirmenin ne anlamı var? Türkiye'nin dört bir yanından insanlar mücadele ediyor. 'Avustralyalı arama kurtarma grubu kendilerine şiddet uygulanıyor diyerek çalışmayı bırakmış', bu nasıl bir yalandır?

Depremden etkilenen 10 ilde 70 bini aşkın polis memuru, 60 bini aşkın jandarma, 1000 de sahil güvenlik personeli görev yapıyor." (CUMHURİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası