Ege Postası
Geri

Bakan Soylu'dan 'müzik yasağı' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın tüm Türkiye'de, okullarda tatbikat yapılacağını açıkladı. Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında getirilen saat 24.00'ten sonra müzik yasağının kaldırılmasına ilişkin konuşan Soylu, "Kültür Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızla konuyu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.
Bakan Soylu'dan 'müzik yasağı' açıklaması
Haberler / Güncel
3 Mart 2022 Perşembe 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Memur-Sen AKUT ekibinin tanıtım ve akreditasyon töreninde konuştu.

Soylu, katıldığı programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Soylu, "Covid-19 sağlık tedbirlerinin hafifletilmesiyle ilgili İçişleri Bakanlığı genelge yayımlamadı. Genelge yayımlanacak mı" sorusuna, "Usul şudur; Sağlık Bakanlığı’mız Bilim Kurulu’nun kararlarını bize iletecek. İlettiği andan itibaren arkadaşlarımız da karşılıklı değerlendirmeler yapıyorlar. Onun akabinde hemen yayımlanacak" yanıtını verdi.

Soylu, eğlence mekanlarında gece saat 12:00’den sonra uygulanan müzik yasağına ilişkin soruya ise "Tüm bunları Sağlık Bakanı’mız, Kültür ve Turizm Bakanı’mızla değerlendireceğiz" cevabını verdi.

Soylu, "Yarın tüm Türkiye'de, okullarda kıymetli bir tatbikatımız var. İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası