Ege Postası
Geri

Bakan Soylu'nun istifasına muhalefetten ilk tepki!

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağının geç duyurulması ve sonrasında yaşanan karmaşa nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu istifaya davet etti. Soylu’nun istifasına yönelik tepkiler CHP ve İYİ Parti cephesinden geldi.
Bakan Soylu'nun istifasına muhalefetten ilk tepki!
Haberler / Politika
12 Nisan 2020 Pazar 22:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cuma akşamı gece yarısından 2 saat önce sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle sokaklarda oluşan izdiham görüntüleri nedeniyle tepkilerin hedefinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Soylu'nun istifasına CHP ve İYİ Parti cephesinden ilk yorumlar geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum, derken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ise, “Kendisini Sn Erdoğan için siper etti.”Bu yeni rejimde tokmak bir kişide davulu taşıyan hapı yuttu!” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU:“Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı sağlık bakanının da tek başına karar alamadığı gibi. Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum.”

MAHİR POLAT: son zamanların en kabadayı siyasetçisi AKP’li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa etmesi yetmez!

AKP'nin 18 yılda yarattığı kinci, ötekileştiren, zalimden yana dili tek başına yapmadı.

MÜSAVVAT DEERVİŞOĞLU:Erdoğan ve kabilesinin de aynı kararı almasını bekliyoruz. #istifaGörevi sırasında talimatla yanlış yapan her bakan istifa etse, kabinede tek bakan bile kalmaz. Allah bu milleti bakanlardan değil, görenlerden eylesin.

AYTUN ÇIRAY: @suleymansoylu  için hayırlı olsun. Kendisini Sn Erdoğan için siper etti. Bu yeni rejimde tokmak bir kişide davulu taşıyan hapı yuttu!

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası