Ege Postası
Geri

Bakan Yardımcısı Balta: Kolektif Şuura ’HEPSİ BİR ’örnektir

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Burada kolektif bir ruh oluşuyor ve biz bu ruha inanıyoruz. Kollektif şuurla iki yüz kişinin ortaklığıyla kurulan ‘HEPSİ 1 AVM’ örnek teşkil ediyor, Akyazı’ya önemli hizmetler...
Bakan Yardımcısı Balta: Kolektif Şuura ’HEPSİ BİR ’örnektir
Haberler / Genel
23 Haziran 2013 Pazar 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Burada kolektif bir ruh oluşuyor ve biz bu ruha inanıyoruz. Kollektif şuurla iki yüz kişinin ortaklığıyla kurulan ‘HEPSİ 1 AVM’ örnek teşkil ediyor, Akyazı’ya önemli hizmetler verecek.” dedi.

Sakarya Akyazı ilçesinde çeşitli meslek guruplarının bir araya gelerek oluşturduğu ‘HEPSİ 1 AVM’ açılışına Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı İlçe Garnizon Komutanı Mutlu Karaca, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Nail Kahveci, MHP Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci, AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik, siyasi partiler ve meslek odalarının başkan ve yöneticileri, ortakları ile çok kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, yaptığı konuşmada, ”’HEPSİ 1’ bu ismiyle ülkemizin birliğine, bütünlüğüne katkıda bulunacak bir birliği ifade etmektedir. Yerel sermayelerini birleştirerek, böyle güzel yatırımı gerçekleştiren arkadaşları tebrik ediyorum.” dedi.

Bizim önem verdiğimiz bir yapılaşma olduğunu vurgulayan Sakarya Valisi Mustafa Büyük ise ”Hakkaniyetle, adaletle ticaretin kuralları içersinde usulüne uygun bir işletme olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” diye konuştu.

Hükümet konağı karşısında hizmete giren ‘HEPSİ 1 AVM’ şirketin proje sahibi Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Başer de herkese teşekkür etti. Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur’un duasıyla ‘HEPSİ 1 AVM’, protokolün kurdeleyi kesmesiyle açıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası