Ege Postası
Geri

Bakan bina yıkımına katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm kapsamında Karşıyaka İlçesi Girne Caddesi üzerinde bulanan binanın yıkımına katıldı.Yıkım çalışmalarını bizzat yöneten Bakan Bayraktar, “Vatandaş kendisi yıktırıyor yaptırıyor. Biz gereken desteği veriyoruz. Ama İzmir’de yeterli katılım yok. Bu katılımın biraz daha fazla olmasını istiyoruz” dedi.
Bakan bina yıkımına katıldı
Haberler / Politika
10 Mayıs 2013 Cuma 20:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Bostanlı’da “yatık binalar” ile ilgili olarak vatandaşların gereken başvuruyu yapması halinde her türlü desteği vereceklerin belirten Bayraktar, “Oradaki vatandaşlar biraz anlayış bekliyoruz. Gereken başvuruyu yaptıklarında destek vereceğiz. Orada kentsel dönüşüm kullanarak farklı hesaplar yapma peşinde oldukları için Karşıyaka Belediyesi Durak ile konuşup oradaki sorunu çözeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Bakan Bayraktar, tek tek fotoğraf çektirdi. Bir kadının “İzmir’i yeniliyorsunuz görüyoruz” sözlerine üzerine Bakan Bayraktar, “İzmir değiştireceğiz ve yenileyeceğiz bunu yaparken dualarınıza ihtiyacımız var” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası