Ege Postası
Geri

Bakanın SÖZCÜ düşmanlığı!

Sözcü Ga’­ze’­te’­si oku’­yan bir va’­tan’­da’­şa, “Ne’­den bu ga’­ze’­te’­yi oku’­yor’­sun” diye sordu...
Bakanın SÖZCÜ düşmanlığı!
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ba’­kan Taner Yıl’­dız, es’­naf ge’­zi’­si es’­na’­sın’­da SÖZCÜ Ga’­ze’­te’­si oku’­yan bir va’­tan’­da’­şa, “Ne’­den bu ga’­ze’­te’­yi oku’­yor’­sun” deyince sözlü düello baş’­la’­dı.

Kayseri’de Sözcü okuduğu için Enerji Bakanı Yıldız tarafından eleştirilen bir esnaf, “İlker Başbuğ yargılanıyor, siz neden yargılanmıyorsunuz” dedi
Ener’­ji ve Ta’­bi’­i Kay’­nak’­lar Ba’­ka’­nı Ta’­ner Yıl’­dız, bay’­ram ta’­ti’­li’­ni mem’­le’­ke’­ti Kay’­se’­ri’­’de ge’­çir’­miş’­ti. Yıl’­dız, ari’­fe gü’­nü Hu’­nat Ma’­hal’­le’­si’­’n’­de AKP Mil’­let’­ve’­ki’­li İs’­ma’­il Ta’­mer ve İl Baş’­ka’­nı Ömer Den’­giz ile bir’­lik’­te es’­naf zi’­ya’­re’­ti ger’­çek’­leş’­tir’­miş’­ti. Zi’­ya’­ret’­te ya’­şa’­nan ve ba’­sı’­na sız’­ma’­yan bir olay ha’­la Kay’­se’­ri’­’de ko’­nu’­şu’­lu’­yor. Ye’­rel ga’­ze’­te Kay’­se’­ri Ola’­y’’­ın ha’­be’­ri’­ne gö’­re;
Ba’­kan Taner Yıl’­dız, es’­naf ge’­zi’­si es’­na’­sın’­da SÖZCÜ Ga’­ze’­te’­si oku’­yan bir va’­tan’­da’­şa, “Ne’­den bu ga’­ze’­te’­yi oku’­yor’­sun” deyince sözlü düello baş’­la’­dı.

İşte terleten sorular

Ba’­kan Yıl’­dız, is’­mi’­nin Ham’­di Kü’­tük ol’­du’­ğu’­nu söy’­le’­yen es’­na’­fa, “Söz’­cü Ga’­ze’­te’­si doğ’­ru mu söy’­lü’­yo? Bi’­ze gö’­re söy’­le’­mi’­yor” de’­di.

Bu söz’­le’­ri’­n ar’­dın’­dan ga’­ze’­te’­deki manşeti işa’­ret eden ve Er’­ge’­ne’­kon da’­va’­sın’­dan mü’­eb’­bet ha’­pis ce’­za’­sı alan Ge’­nel’­kur’­may es’­ki Baş’­ka’­nı Emek’­li Or’­ge’­ne’­ral İl’­ker Baş’­buğ ör’­ne’­ği’­ni ve’­ren Kü’­tük, Yıl’­dı’­z’’­a, “Ge’­nelkur’­may Baş’­ka’­nı hü’­kü’­me’­ti’­niz dö’­ne’­min’­de si’­zin’­le, Baş’­ba’­ka’­n’’­la 3 se’­ne gö’­rev yap’­ma’­dı m? Şim’­di te’­rör ör’­gü’­tü kur’­mak’­tan yar’­gı’­la’­nı’­yor, pe’­ki siz ne’­den yar’­gı’­lan’­mı’­yor’­su’­nu? Mah’­ke’­me ka’­ra’­rı doğ’­ru de’­ğil mi'” so’­ru’­larını yö’­nelt’­ti. Ba’­kan Yıl’­dız da “Ya’­pa’­bi’­lir, mah’­ke’­me ka’­ra’­rı’­na ben bir şey de’­mi’­yo’­rum. Suç iş’­li’­yor’­sam ben de yar’­gı’­la’­na’­ca’­ğı’­m” ce’­va’­bı’­nı ver’­di. Yıl’­dı’­z’’­a yö’­ne’­lik ter’­le’­ten so’­ru’­la’­rın ar’­dın’­dan bir kez da’­ha ko’­nu’­şan Kü’­tük, “Si’­zin em’­ri’­niz al’­tın’­da ça’­lı’­şan bir adam’­dı. Te’­rör ör’­gü’­tü su’­çun’­da yar’­gı’­la’­nı’­yor, siz ne’­den yar’­gı’­lan’­mı’­yor’­su’­nu? Bu’­nu an’­la’­ta’­mı’­yor’­su’­nu’­z” dedi.

Ba’­kan Yıl’­dız da, “Gü’­zel kar’­de’­şim sa’­na an’­lat’­mak zo’­run’­da de’­ği’­lim. Sen oku’­ya’­cak’­san oku bu ga’­ze’­te’­yi, ben oku’­ma’­ya’­ca’­ğım, o ka’­da’­r” ya’­nı’­tı’­nı ver’­di.

“Git hakime sor”

Bu’­nun üze’­ri’­ne bir kez da’­ha, “Mah’­ke’­me’­nin ka’­rar’­la’­rı’­nı bi’­ze na’­sıl an’­la’­ta’­cak’­sı’­nız” so’­rusunu yö’­nel’­ten Kü’­tük, Ba’­ka’­n’’­ı fena kız’­dır’­dı. Yıl’­dız bu’­nun üze’­ri’­ne “Git ha’­ki’­me so’­r” di’­ye’­rek es’­na’­fa çı’­kış’­tı.

An’­cak Kü’­tük, Ba’­ka’­n’’­ın bu yön’­de’­ki ya’­nı’­tı’­na, “Se’­nin ya’­nı’­na zor gel’­dim, ha’­ki’­me na’­sıl gi’­de’­ce’­ğim” kar’­şı’­lı’­ğı’­nı ve’­rin’­ce Yıl’­dız da “Sen gel’­me’­din ben se’­nin ya’­nı’­na gel’­di’­m” diye konuştu. İki’­li ara’­sın’­da baş’­la’­yan tar’­tış’­ma’­yı çev’­re’­de’­ki va’­tan’­daş’­lar da pür dik’­kat dinledi. İl Baş’­ka’­nı Ömer Den’­giz ta’­raf’­la’­rı sa’­kin’­leş’­tirmeyi başardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası