Ege Postası
Geri

Bakanlık’tan İzmir’de flaş rezerv alan kararı! Kentsel dönüşüme vize

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı; İzmir’in Tire ilçesi Dört Eylül, Turan, İbni Melek ve Ketenci mahallelerimizin sınırları içinde yer alan 11,3 hektarlık alanı rezerv alan ilan etti. Bu karar ile kentsel dönüşümün önü açıldı.
Bakanlık’tan İzmir’de flaş rezerv alan kararı! Kentsel dönüşüme vize
Haberler / İzmir
23 Ağustos 2024 Cuma 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tire Belediyesi, ilçenin merkezinde Dört Eylül, Turan, İbni Melek ve Ketenci mahalleri sınırları içinde yer alan 11,3 hektar alanın rezerv alan olarak belirlenmesini talep etmişti. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan beklenen onay geldi.  

MÜJDEYİ OKUROĞLU VERDİ

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu,  sosyal medya hesapından rezerv alana ilişkin yaptığı açıklamasında, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan rezerv yapı alanı olarak belirlenmesini talep ettiğimiz; Dört Eylül, Turan, İbni Melek ve Ketenci mahallelerimizin sınırları içinde yer alan 11,3 hektar genişliğindeki bölge ile ilgili talebimiz onaylandı. Bölge, rezerv yapı alanı olarak belirlendi. Bu önemli gelişme, Tire’nin uzun zamandır beklediği kentsel dönüşümü başlatmamızın temelini oluşturuyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte emeği geçen herkese halkımız adına teşekkür ediyorum.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası