Ege Postası
Geri

Bakü'de 23 Nisan coşkusu

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı yaşandı. Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğinin organize ettiği etkinliklere Azerbaycan’da bulunan Türk okullarıyla beraber Bakü’deki...
Bakü'de 23 Nisan coşkusu
Haberler / Dünya
23 Nisan 2013 Salı 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı yaşandı.
Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğinin organize ettiği etkinliklere Azerbaycan’da bulunan Türk okullarıyla beraber Bakü’deki bazı yerel okullar da iştirak etti. Kutlamalar çerçevesinde sahne alan öğrencilerin okudukları şiirler ve folklor gösterileri davetlilerden alkış aldı.
Bakü Hilton Otel'de yapılan program, milli marşın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun çocuklara hitaben '' Türkiye sizin, gelecek sizin, bu bayram size olan güvenin timsalidir''dedi.
Bayram etkinlikleri dolayısıyla sahnede görev alan çocukların velilerinin heyecanı renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarının sahne performansını kaydetmek isteyen veliler cep telefonlarıyla adeta sahneye hücum ettiler.
Basına konuşan mehter takımında görevli Azerbaycanlı öğrenci Ahmet Kasımov bayram dolayısıyla çok mutlu olduğunu ve Osmanlı askeri kıyafetleri ile bayrama katıldığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası