Ege Postası
Geri

Balbay Ankara’yı istiyor!

Balbay ailesinin yaşadığı kente gitmek istiyor.
Balbay Ankara’yı istiyor!
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2013 Salı 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL- Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre Ergenekon Davası’nda 34 yıl 6 ay hapis cezası verilen CHP İzmir Milletvekili Gazeteci Mustafa Balbay 4 yıldır ayrı kaldığı Ankara’ya gitmeye hazırlanıyor. 
Eşi ve çocuklarının her hafta Ankara’dan Silivri’ye gelip gitmesi ve Gülşah Balbay’ın bu yollarda iki kez kaza geçirmesi Balbay’ı nakle iten en önemli sebep olduğu öğrenilirken Mustafa Balbay’ın duruşmalar nedeniyle ve Tuncay Özkan’ı hücrede bir başına bırakmamak için aylarca bu kararını ertelediği öğrenildi. Ancak hüküm alınca Balbay, Ankara Sincan Cezaevi’ne nakledilmesi için Adalet Bakanlığına başvurdu. Şimdi Balbay, Adalet Bakanlığı’nın iznini ve Tuncay Özkan’ın kendisine bir koğuş bulmasını bekliyor.
Koğuş istedi
Tuncay Özkan ise Balbay’ın gidişi ile birlikte koğuşa geçmeyi planlıyor. Cezaevi idaresine koğuşa geçmek için yazı yazan Özkan, Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım’ın koğuşuna geçmek için başvuruda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası