Ege Postası
Geri

Balçova Belediyesi’nden o habere yalanlama

Balçova Belediyesi, "Balçova Belediyesi önünde çifte silahlı dehşet: Kardeşi işe alınmayınca ateş açtı" haberleri üzerine yazılı açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada "Kişinin emniyet ve mahkemede verdiği ifadeden de anlaşılacağı gibi olay bahse konu kişinin girdiği bunalım sonucu gerçekleştirdiği bir olaydır.İşsizliğin yoğun olarak yaşandığı günümüzde belediyemize de çok sayıda iş başvurusu yapılmaktadır. Ancak bahse konu kişinin herhangi bir akrabası ile ilgili belediyemize bir iş başvuru talebi olmamıştır" denildi.
Balçova Belediyesi’nden o habere yalanlama
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Haziran 2020 Çarşamba 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Balçova Belediyesi, belediyede şoför olarak çalışan İrfan Y.'nin kardeşinin aynı belediyede işe alınmaması nedeniyle belediye binası önündeki meydanda yarı otomatik av tüfeği ve kurusıkı tabancayla havaya ateş açtığı yönündeki habere ilişikin açıklama yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada haber yalanlanırken, konunun iş başvurusuyla ilgili olmadığı bahse konu kişinin girdiği bunalım sonucu gerçekleşen adli bir olay olduğu belirtildi.

İşte o açıklama:

"İlçemizde pazar günü İrfan Y. isimli kişinin katıldığı adli bir olayla ilgili bugün bazı basın yayın organlarında haberler yer almıştır.

Kişinin emniyet ve mahkemede verdiği ifadeden de anlaşılacağı gibi olay bahse konu kişinin girdiği bunalım sonucu gerçekleştirdiği bir olaydır.

İşsizliğin yoğun olarak yaşandığı günümüzde belediyemize de çok sayıda iş başvurusu yapılmaktadır. Ancak bahse konu kişinin herhangi bir akrabası ile ilgili belediyemize bir iş başvuru talebi olmamıştır. 5800 kişinin iş başvuru talebinin olduğu Belediyemizin CV Bankasında bu kişiler ile ilgili bir CV de bulunmamaktadır. Bu olay ifadesinde de açıkça yer almaktadır. Belediyemizin adli bir vakada bu şekilde anılması, tek amacı Balçova Halkı’na kaliteli hizmet götürmek olan Balçova Belediyesi Ailesini derinden yaralamıştır.

Söz konusu habere yer verirken bu açıklamamızın dikkate alınmasını saygılarımızla rica ediyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası