Ege Postası
Geri

Balçova'nın gençleri gurur veriyor

Balçova Belediyesi Termal Spor Kulübü’nün üç ayrı takımı liglerinde şampiyon oldu. Futbolcular ile bir araya gelen Başkan Mehmet Ali Çalkaya sporculara seslenerek “Doğru yolda olduğumuzu gösterdiğiniz için hepinizi kutluyorum” dedi.
Balçova'nın gençleri gurur veriyor
Haberler / Spor
27 Şubat 2017 Pazartesi 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balçova Belediyesi’nin ücretsiz spor okullarında eğitim gördükten sonra Belediye Termal Spor’un altyapı takımlarına katılan gençler futbolda harikalar yaratıyor. Balçova Belediye Termal Spor’un U 15 ve U 17 futbol takımları İzmir’de düzenlenen elemelerde rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Amatör Futbol takımı ise gurubunu lider olarak tamamlayarak play-off gurubuna yükseldi. Burada da rakiplerini eleyen Balçovalı Gençler Süper Amatör Lige yükseldi.

Spor Tesisleri’nde futbolcular ile bir araya gelen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, futbol alt yapılarında 350 futbolcu olduğunu ifade ederek “Biz bu spor tesislerini açarken amacımız Ulu Önder Atatürk’ün söylediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmekti. Gençlerimiz, hocalarımızın yönetiminde önemli başarılara imza atarak bizim doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Değişik branşlarda binlerce çocuğumuz burada spor yaparak sağlıklı bir şekilde yetişiyor” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası