Ege Postası
Geri

Balçova'nın göbeğinde kadına şiddet!

İzmir'in Balçova ilçesinde, otomobilini iş yeri önüne park etmek isteyen Z.Ç. ile görevli K.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.Ö., Zeliha Ç.'yi iterek başını yere vurmasına neden oldu. Bir kişi tartışma anını cep telefonuyla görüntüledi. Görüntüler tepkilere neden oldu. Kadın şans eseri hafif şekilde yaralandı. Zanlının ifadesi sonrası serbest kalması da sosyal medyadan tepkilere neden oldu. CHP İzmir İl Başkanı avukat Deniz Yücel konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.
Balçova'nın göbeğinde kadına şiddet!
Haberler / Güncel
30 Temmuz 2020 Perşembe 09:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Balçova ilçesinde iteklenme sonucu bir kadının düşerek başını çarpmasına ve hafif şekilde yaralanmasına neden olan park yeri tartışması, kameralarca görüntülendi. 

Alınan bilgiye göre Z.Ç, otomobilini, Ata Caddesi'ndeki bir otobüs firmasının yazıhanesinin önüne park etmek istedi.

Park yeri konusunda iş yeri çalışanlarından K.Ö. ile Z.Ç. arasında tartışma yaşandı.

Tartışma sırasında K.Ö, Z.Ç'yi iterek düşmesine neden oldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edilen kadın. ile iş yeri çalışanı K.Ö. karşılıklı olarak şikayetçi oldu. Z.Ç. ve K.Ö. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Z.Ç.ve K.Ö, emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bölgedeki bir kişi, tartışma anını cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde kadının tartıştığı kişi tarafından itilmesi ve yere düşerken başını otomobilin kapısına çarpması yer alıyor.(AA)

YÜCEL: BU ŞİDDET DEĞİL, VİCDANSIZLIKTIR!

Konunun gündeme gelmesi ve sosyal medyaya yansıması üzerine CHP İzmir İl Başkanı Avukat Deniz Yücel, “Bu sadece şiddet değil, vicdansızlıktır, ahlaksızlıktır. Şiddet mağduru kadın vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, bu şiddeti uygulayanı da kınıyorum. Balçova belediye başkanımız Fatma Çalkaya ile birlikte konuyu yakinen takip ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası