Ege Postası
Geri

Balıkesir, başbakan'a hazırlanıyor

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 2-3 Mart tarihlerinde Balıkesir ve ilçelerinde açılışlar yapacak, ziyaretlerde bulunacak.
Balıkesir, başbakan'a hazırlanıyor
Haberler / Ege
26 Şubat 2013 Salı 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir - AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mart Cumartesi günü Balıkesir'e geleceğini açıkladı. Buna göre Erdoğan, saat 13.00'de Kuvay-i Milliye Meydanı'nda gerçekleştirilecek toplu açılışa katılacak ve halka seslenecek. Toplu açılışta hizmete girecek yerler arasında Diş Sağlığı Merkezi, Bigadiç Kavşağı, ilçelerdeki okullar ve derslikler bulunuyor.

Başbakan Erdoğan saat 15.30'da ise Bigadiç İlçesi’ndeki toplu açılışa katılacak. 18.30'da Balıkesir'e dönüp, Gele Yaşam Merkezi'nde parti teşkilatı ile yemek yiyecek. 

Erdoğan, 3 Mart Pazar günü saat 10.30'da ilk olarak, sivil toplum örgütü temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelecek. Erdoğan, saat 13.30'da Edremit'e geçecek ve Şehit Hamdibey Meydanı'nda toplu açılışa katılıp, halka seslenecek. Erdoğan, son olarak Bandırma İlçesi'nde halka hitap edecek.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "Balıkesir'de Başbakanımızı iyi bir şekilde karşılamak, ağırlamak istiyoruz. Özellikle parti teşkilatı ile biraraya gelmek istedi. Gala'daki akşam yemeğinde, barış süreci, Balıkesir'in büyükşehir olması ve yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar vermesini bekliyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası