Ege Postası
Geri

Balışeyh Belediyesi ‘sosyal denge sözleşmesi’ imzaladı

Balışeyh Belediye Başkanlığı ile Memur-Sen'e bağlı Bem Bir-Sen Kırıkkale Şubesi arasında, 'sosyal denge sözleşmesi' imzalandı. Sosyal denge sözleşmesi ile belediyede çalışan memur ve sözleşmelilere seyyanen her ay 300 TL sosyal denge...
Balışeyh Belediyesi ‘sosyal denge sözleşmesi’ imzaladı
Haberler / Genel
16 Temmuz 2013 Salı 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balışeyh Belediye Başkanlığı ile Memur-Sen'e bağlı Bem Bir-Sen Kırıkkale Şubesi arasında, 'sosyal denge sözleşmesi' imzalandı. Sosyal denge sözleşmesi ile belediyede çalışan memur ve sözleşmelilere seyyanen her ay 300 TL sosyal denge zammı verilmesi kararlaştırıldı.

Makamda yapılan imza töreninde konuşan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, yönetime geldikleri andan itibaren belediye çalışanlarının ücretlerini iyileştirmeye yönelik çalışmalara hemen başladıklarını söyledi. Çalışanların şu anda tam maaş aldıklarını belirten Dedelioğlu, "Balışeyh Belediyesi'nde göreve geldikten sonra çalışanların içerdeki maaşlarını da bir yıl içerisinde ödedik ve personeli ile sosyal denge sözleşmesi imzalayacak duruma geldik.” dedi.

Dedelioğlu, 2 yıldır verdikleri denge zammını devam ettireceklerini belirterek, “Kamu hukukunu, halkımızın çıkarını düşündüğümüz gibi çalışanlarımızın haklarını da her zaman savunduk. Ne belediyeyi ne çalışanlarımızı mağdur etmeyecek şekilde sözleşme imzalayarak dengeyi sağladık. Sendikamıza da bize vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkür ederim." diye konuştu.

Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ise Balışeyh Belediyesi çalışanları için sözleşme imzalamalarının mutluluk verici olduğunu belirterek, "Belediyenin imkansızlıklarına rağmen gerek çalışanlar için gerek yapılan çalışmalar başarılı şekilde devam etmektedir." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası