Ege Postası
Geri

Balotelli’nin kardeşi Menemenspor'da

Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah Balotelli, Menemenspor ile anlaşmaya vardı.
Balotelli’nin kardeşi Menemenspor'da
Haberler / Spor
6 Eylül 2021 Pazartesi 18:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Menemenspor, bu sezon ülkemizde Süper Lig’de Adana Demirspor forması giyen dünyaca ünlü golcü Mario Balotelli’nin kardeşi Enock Barwuah Balotelli ile anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz Enock Barwuah ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi. Ağabeyi gibi santrfor olan 28 yaşındaki Enock, son olarak İtalya’da Serie D takımı USD Caravaggio’da top koşturdu.

1.5 yıldır oynamıyor

Son maçına 9 Şubat 2020’de çıkan Barwuah, bir süredir Balotelli ile birlikte Adana Demirspor’la antrenmanlara çıkıyordu.

Kariyerini şimdiye kadar yalnız İtalya’nın 4’üncü ligi olarak gösterilen Serie D ekiplerinde geçiren futbolcu, sırasıyla Bogliasco, Vallecamonica, Foligno, Ciliverghe, Pavia, Castiglione ve Caravaggio formasını terletti. Toplamda 93 maça çıkan 28 forvet, 12 gol atıp, 1 asist yaptı.

Adana Demirspor yönetimi Balotelli’nin kardeşinin bir süre takımla antrenmana çıkıp ardından başka bir kulübe gönderileceğini açıklamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası