Ege Postası
Geri

Barış Selçuk Parkı’na sihirli dokunuş

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan mevcut parklarını daha modern ve günümüz ihtiyaçlarına yanıt verecek biçimde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hatay Poligon’da bulunan Gazeteci Barış Selçuk Parkı’nda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Park önümüzdeki günlerde yeni yüzüyle hizmete girecek.
Barış Selçuk Parkı’na sihirli dokunuş
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Eylül 2017 Pazar 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Toplam 9 bin metrekare alan üzerinde bulunan Barış Selçuk Parkı içine yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun ve yine çocuklar ve yetişkinler için spor aletleri yapıldı. Ayrıca figürlü duvarlar, dikey bahçe, amfi, kuru ve süs havuzu da yine parka ayrı bir görsel güzellik kazandıracak.

Bu arada parkta bulunan yeşil alan miktarı da arttırıldı. Alanın yarısı hazır rulo çim ile kaplanırken, bunun dışında yeni ağaçlar, sarmaşık ve kaktüsler de dikilerek yeşil alan miktarında artış sağlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede bulunan park sayısını her geçen gün arttırmanın yanında mevcut parkları da yenileme çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini amaçlarının Karabağlara yakışan, vatandaşlarının mutlu olduğu bir ilçe yaratmak hedefinde olduklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası