Ege Postası
Geri

Barış yolunda son bulan hayat hikayesi

Ankara’daki barış mitinginde ölenlerden cenazeleri teslim edilenler tüm yurtta yapılan törenlerle son yolculuğuna uğurlandı. Küçük yaşta anne ve babası ölünce evlatlık verilen, bu ailesini de kaybedince yetiştirme yurdunda büyüyen Halkevleri İzmir şubesi üyesi Berna Koç (36) için yapılan törene gelen vatandaşlar sokağa sığmadı.
Barış yolunda son bulan hayat hikayesi
Haberler / Güncel
13 Ekim 2015 Salı 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
36 yaşındaki Berna Koç, bebekken ailesini trafik kazasında kaybetmişti. Önce bir aileye evlatlık verildi. Bu ailede babası da hayatını kaybedince yetiştirme yurduna geri verildi.
 
Her şeye rağmen hayatını kurdu. Geçen yıl Celal Bayar Üniversitesi Harita ve Kadastro Bölümü’nü kazandı. 3 ay önce katıldığı İzmir Halkevleri’nden arkadaşlarıyla mitinge gitti.
 
İsmi ölenler arasında açıklanınca sosyal medyada duyuruları yapıldı: “Berna’nın ailesi yok. Cenazesine sahip çıkalım.” Binlerce insan dün cenazesindeydi. Berna, diğer kurban  Ayşe Deniz ile Doğançay’da defnedildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası