Ege Postası
Geri

Bartın’dan İzmir’e kültür köprüsü

Neşe ve Karikatür Müzesi’nin Bartınlı konukları kahkaha dolu bir gün geçirdi
Bartın’dan İzmir’e kültür köprüsü
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2012 Perşembe 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-Lions MD118-R Yönetim Çevresi’nin düzenlediği DOBAT (Doğudan Batıya Öğrenci Değişimi) kültür projesi ile 20 kız öğrenci İzmir’e konuk oldu. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Bartın Ulus’tan gelen öğrencileri Neşe ve Karikatür Müzesi’nde karşıladı. Kız öğrencilerle birlikte Charlie Chaplin’in unutulmaz filmlerini seyreden Başkan Tartan, Bartınlı kızların merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Yaz aylarında deniz gezileriyle Konak’ta yaşayan kadınları ve çocukları tatile götürdüklerini hatırlatan Başkan Tartan, kız öğrencileri de deniz gezilerine davet etti. Başkan Hakan Tartan, “Konak Belediyesi olarak çalışmalarımızın odağında ‘önce insan’ anlayışı var. İnsanın olduğu her yerde biz de varız; hizmetimizle, desteğimizle, sevgimizle varız. Özellikle de çocuklar ve gençler söz konusu olduğunda, onların aydınlık bir geleceğe koşabilmeleri adına en büyük destekçileriyiz” diye konuştu.

Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nde kahkahaya doyan 20 Bartınlı kız öğrencinin bir sonraki durağı ise İzmir Mask Müzesi oldu. Müzelerde çok güzel zaman geçirdiklerini ifade eden kızlar, İzmirlilerin müzecilik konusunda şanslı olduklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası