Ege Postası
Geri

Başakşehir’de yerinde ruhsat uygulaması

Başakşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, çarşı ile alışveriş alanlarında yerinde ruhsat uygulamasını başlattı. Bu çerçevede eksik evrakları tamamlanan 12 çarşıda ruhsatlandırma yapıldı.Uygulama ile Başakşehir’de ruhsatlandırma...
Başakşehir’de yerinde ruhsat uygulaması
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2013 Cuma 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başakşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, çarşı ile alışveriş alanlarında yerinde ruhsat uygulamasını başlattı. Bu çerçevede eksik evrakları tamamlanan 12 çarşıda ruhsatlandırma yapıldı.

Uygulama ile Başakşehir’de ruhsatlandırma faaliyeti bir külfet olmaktan çıktı. Artık evrakları tam olan her mükellef; sıra beklemeden, başka kurum ya da bireylere gerek duymadan başvuruda bulunabiliyor.



Esnafın kurallara uymaları adına rutin kontrellerde bulunan belediye, dört sene içinde iki defa bölgeyi sokak sokak taradı, 7 bine yakın teknik ve sıhhi denetim uyguladı.


Denetimlerde 2 bin 670 esnaf ruhsatlandırılırken, ruhsatı olmayanlar hakkında da yasal işlemler yapıldı.


Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü‘nün faaliyetleri dahilinde fırın, okul kantinleri, okul çevrelerinde gıda satışı yapan yerler rutin olarak inceleniyor. Ayrıca güzellik salonları, kuaförler, umuma açık eğlence mekanları, bilhassa internet kafeler ve elektronik oyun salonları takip ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası