Ege Postası
Geri

Başbakan Erdoğan'ın İzmir programı sil baştan

12-13 Ekim tarihlerinde İzmir'e gelmesi beklenen Başbakan Erdoğan'ın bu programı rafa kalktı. AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait Facebook hesabından Başbakan Erdoğan'ın 30 Ekim tarihinde İzmir'e geleceğini duyurdu
Başbakan Erdoğan'ın İzmir programı sil baştan
Haberler / Politika
18 Eylül 2013 Çarşamba 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bünyamin DOBRUCALI / Haber Servisi- AK Parti İzmir teşkilatının sabırsızlıkla beklediği o ziyaretin tarihi değişti. 12-13 Ekim tarihlerinde İzmir'e gelmesi beklenen Başbakan Erdoğan'ın bu gezisi 30 Ekim tarihine ertelendi. İzmir'lie ilgili gelişmeleri ve üst düzey bürokrat atamalarını Facebook sayfasından duyuran ilk isimlerden biri olan AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Başbakan Erdoğan'ın program değişikliğini de duyuran isim oldu.



BAŞBAKAN'IN ÖNCEKİ PROGRAMINDA NE VARDI'

AK Parti İzmir Teşkilatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde İzmir'de olacağının açıklanmasının ardından tatlı bir telaş içine girmiş ve İl Başkanlığı, Başbakan için taslak programı hazırlayıp Genel Merkeze yollamıştı.

GÜNDOĞDU’DA MİTİNG
İzmir’e son olarak 9 Haziran 2012’deki AK Parti 4. İzmir Olağan İl Kongresi'ne katılmak için gelen Başbakan için AK Parti İl Başkanlığı yoğun bir program taslağı hazırlamış ve taslak programa göre,12 Ekim günü İzmir’e gelecek olan Başbakan Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek mitinge katılacağı açıklanmıştı. Siyasi kulisler Başbakan Erdoğan'ın AK Parti'nin Büyükşehir adayını bu mitingte açıklayabilir söylemleriyle hareketlenmişti. 

BAŞBAKAN'IN İZMİR PROGRAMI NETLEŞTİ
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyareti ile ilgili tarih değişikliği hakkında bir açıklama yaptı.
Akay açıklamalarında şunları söyledi:
“Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde İzmir'e gerçekleştireceği program, 30 Ekim 2013 Çarşamba tarihine ertelenmiştir. Başbakanımızın yoğun çalışma programı nedeniyle İzmir ziyaretinde tarih değişikliğine gidilmiştir. İzmir’de gerçekleştirilecek olan İktisat Kongresine katılacak olan Başbakanımız, daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığımızın hazırladığı program çerçevesinde yeni İl Başkanlığı hizmet binamızın açılışlarını gerçekleştireceklerdir. İzmir Sivil Toplum Kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileriyle akşam yemeğinde buluşacak olan Başbakanımız, ilçe teşkilatlarının tümüyle, düzenlenecek kahvaltı programında bir araya gelecek. Küçük Menderes Havzası ziyaretinin de ön görüldüğü program dahilinde Başbakanımız, metropolde birkaç ilçe teşkilatı ziyareti de gerçekleştirecek.” 
Program değişikliğinin gerekçesinin, bayram öncesi alışverişi olumsuz etkileyip esnafı zor durumda bırakmamak olduğu öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası