Ege Postası
Geri

Başbakan Erdoğan yurda döndü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya, İsveç ve Polonya'daki temaslarını tamamlayarak beraberindeki heyetle birlikte yurda döndü. Erdoğan, Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla saat 00.30'da Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne...
Başbakan Erdoğan yurda döndü
Haberler / Güncel
9 Kasım 2013 Cumartesi 02:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya, İsveç ve Polonya'daki temaslarını tamamlayarak beraberindeki heyetle birlikte yurda döndü. Erdoğan, Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla saat 00.30'da Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne geldi.

Başbakan Erdoğan'ı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Erdoğan ile birlikte, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Yalçın Akdoğan, TBMM Finlandiya Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın ve iş adamları da İstanbul'a geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası