Ege Postası
Geri

Başbakan İzmir'e geliyor

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in kurtuluş günü 9 Eylül'de tek günlük program kapsamında İzmir'e geliyor. 9 Eylül'e özel program
Başbakan İzmir'e geliyor
Haberler / İzmir
10 Ağustos 2017 Perşembe 20:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- 9 Eylül Cumartesi günü tek günlük program kapsamında kenti ziyaret edecek olan Başbakan Yıldırım, il teşkilatını ziyaret ederek İzmir'de çeşitli temaslar gerçekleştirecek.

Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenen programı kapsamında İzmir ve Manisa'ya ortak bir müjde vermesi de bekleniyor.

SABUNCUBELİ'NDE TÖRENE KATILACAK

İki kenti birbirine bağlayan ve Ulaştırma Bakanı olduğu dönemde bizzat temelini attığı Sabuncubeli Tüneli'ni gezecek olan Başbakan Binali Yıldırım, parti kurmaylarının da kendisine eşlik edeceği bu programda tören gerçekleşecek. Alınan bilgiye göre, Yıldırım'ın yapımı büyük ölçüde tamamlanan dev ulaşım yatırımın bitişini müjdeleyen ilk ışık görme töreninde İzmir'e yeni müjdeler vereceği de öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası