Ege Postası
Geri

Başbakan Yıldırım İzmirli vekilleri toplantıya çağırdı

Başbakan Binali Yıldırım partisinin İzmir Milletvekillerini  toplantıya çağırdı. Bugün saat 11.00'de Çankaya Köşkü’nde yapılacak zirvede kongre süreci ve projelerin masaya yatırılacağı belirtildi. Vekilleri toplantıya çağırdı 
Başbakan Yıldırım İzmirli vekilleri toplantıya çağırdı
Haberler / Yerel Politika
22 Ocak 2018 Pazartesi 18:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım partisinin İzmir milletvekillerini sürpriz bir toplantıya çağırdı.

Dün akşam saatlerinde Çankaya Köşkü’nde yapılması planlanan toplantı gündemin yoğunluğundan dolayı bugün saat 11.00'e alındı. Başbakan Yıldırım'ın toplantıda vekillerle kongre sürecini masaya yatıracağı öğrenildi.

Yıldrım'ın vekillerle buluşmasında kent gündeminin yanı sıra İzmir’in önemli projeleri de konuşulacak. Toplantıda vekillerin İzmir’i 2019 seçimlerine taşıyacak teşkilat ve il başkanı hakkında görüşlerini bildireceği, Başbakan’ın ise il başkanlığı için  vekillerin tek tek fikrini alacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası