Ege Postası
Geri

Başbakan'dan madenci ailelerine sürpriz ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan resmi programında olmamasına rağmen maden faciasında hayatını kaybeden ailelerle görüşmek üzere İzmir'in Kınık İlçesi'ne hareket etti.
Başbakan'dan madenci ailelerine sürpriz ziyaret
Haberler / Politika
29 Mayıs 2014 Perşembe 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Erdoğan Seferihisar Doğanbey'deki Efes Tatbikatını izledikten sonra saat 13.00 sıralarında özel helikopterle ayrıldı. Daha önce tatbikat sonrası İstanbul'a gideceği duyurulan Başbakan Erdoğan'ın, Kınık İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin aileleriyle görüşmeye gitti.

''BAŞBAKAN ERDOĞAN TATBİKATTA''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

''BAŞBAKAN'DAN GECE TOPLANTISI''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


Başbakan Erdoğan'ın resmi programında görünmeyen bu ziyaret ilçede de sabah duyuldu. İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay da ilçeye geldi. Polis ekipleri de ilçede güvenlik önlemi aldı. 

KINIK'TA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Başbakanlığa ait helikopter Kınık ilçe stadına indi. Başbakan Erdoğan'ı Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya karşıladı. Başbakan'ın indiği stadyumun çevresinde Başbakanlık koruma polislerinin yanısıra yaklaşık 200 çevik kuvvet polisi geniş güvenlik önlemi aldı. Başbakan Erdoğan'ın inişi sırasında ve güzergahta jammer cihazları çalıştırıldı.
 
Erdoğan'ın stadyumdan, madenci aileleriyle toplantı yapacağı Öğretmenevi arasındaki yaklaşık bir kilomertelik güzergahta da kaldırımla yol arasına demir bariyerler yerleştirildi. Bariyer boyunca da çevik kuvvet polisleri yüzleri vatandaşlara dönük olarak güvenlik önlemi aldı.
 
Başbakan Erdoğan, Öğretmenevi'ne girerek toplantıya başladı. Toplantıya basın mensupları alınmadı.


Kınık son yerel seçimlerde Ak Parti'nin 30 ilçeye sahip İzmir'de kazandığı altı ilçeden biriydi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası