Ege Postası
Geri

Başbakan hangi bakanları ne zaman değiştirecek

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın ardından gözler rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda adı geçen diğer bakanlara çevrildi. Bu ortamda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın cuma günü yapacağı bildirilen kabine revizyonu açıklamasını daha da büyük bir önem kazandı.
Başbakan hangi bakanları ne zaman değiştirecek
Haberler / Politika
25 Aralık 2013 Çarşamba 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA- Alınan bilgiye göre Erdoğan görev değişikliği yapacağı bakanlara durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Bu bakanlarda revizyonun cuma günü yapılacağı beklentisi içine girdiler. İstifa eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın yanı sıra yolsuzluk soruşturmasında isimleri ön plana çıkan İçişleri Bakanı Muammer Güler, AB Bakanı Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve büyükşehir belediye başkanlıklarına aday olan Fatma Şahin, Binali Yıldırım ve Sadullah Ergin’in de değişikliğine kesin gözüyle bakılırken toplam değişecek bakan sayısının 10’un üzerinde olduğu belirtiliyor. Öte yandan Pakistan ziyaretinden dönen Başbakan Erdoğan'ın dün gece Keçiören'deki evinde bazı bakanlarla görüştüğü belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası